Messi: Medzi mnou a Luisom Enriquem nie je rivalita

NETKY.SK • 12 Január 2015, 14:00 • 2 min
Messi: Medzi mnou a Luisom Enriquem nie je rivalita

BARCELONA - Lionel Messi vyvrátil špekulácie o rozporoch medzi ním a trénerom španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Luisom Enriquem.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa podľa denníka Mundo Deportivo pohádala na jednom z tréningov, Messimu údajne prekážal kormidelníkov autoritatívny prístup. Dvadsaťsedemročný Argentínčan však nemá v úmysle opustiť Camp Nou.

 

"Medzi nami nie je žiadna rivalita. Musíme sa zomknúť viac než kedykoľvek predtým. Môžu nás ohovárať, my len chceme dosiahnuť úspechy pre klub. Nemienim opustiť Barcelonu. Dočítal som sa, že môj otec hovoril so zástupcami Chelsea a Manchestru City. Samé lži, samé lži," citoval goal.com Messiho slová pre Barca TV. 

 

Ofenzívny klenot Kataláncov je nominovaný na ocenenie Zlatá lopta FIFA 2014 pre najlepšieho futbalistu sveta za minulý rok. Držiteľa vyhlásia v pondelok na slávnostnom večere FIFA Ballon d'Or Gala v Zürichu. Messiho konkurentmi sú brankár Bayernu Mníchov a nemeckej reprezentácie Manuel Neuer a portugalská hviezda Realu Madrid Cristiano Ronaldo. "Ktokoľvek vyhrá, zaslúži si to. Či Neuer alebo Cristiano, obaja majú za sebou skvelý rok," dodal najlepší hráč majstrovstiev sveta 2014 v Brazílii. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies