Melvins predstavili skladbu Christ Hammer

NETKY.SK • 13 Máj 2017, 16:33 • 2 min
Melvins predstavili skladbu Christ Hammer

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Melvins zverejnila skladbu Christ Hammer.

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude nachádzať na albume Death, ktorý bude súčasťou dvojalbumu A Walk With Love and Death. Nahrávka sa dostane na trh 7. júla. Disk s názvom Love ponúkne 14 skladieb a je zároveň soundtrackom krátkeho filmu A Walk With Love and Death, ktorý režíroval Jesse Nieminen. Zatiaľ nie je známe, kedy si budú môcť diváci snímku pozrieť, no k dispozícii je už trailer filmu. Druhý nosič Death je radovým albumom kapely s deviatimi piesňami. Na novinke, ktorá vyjde na CD, vinyle i v digitálnej forme, sa podieľali aj Toshi Kosai, Teri Gender Bender, Joey Santiago z Pixies alebo Anna Waronker z kapely That Dog.

 


Melvins vznikli v roku 1983 v Montesane v štáte Washington. Vo formácii pôsobia Buzz Osborne, Dale Crover a Steven Shane McDonald. Skupina uviedla na trh prvý album Gluey Porch Treatments v roku 1987 a odvtedy ponúkla množstvo ďalších albumov. Vlani vydali nahrávku Basses Loaded a tiež spoločnú štúdiovku s Mikeom Kunkom Three Men and a Baby. Na konte majú aj niekoľko živákov, kompilácií či EP nahrávok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies