McGrady: Curry jednomyseľne MVP? NBA je odvar

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 10:08 • 2 min
McGrady: Curry jednomyseľne MVP? NBA je odvar

NEW YORK - Bývalý dvojnásobný kráľ strelcov NBA Tracy McGrady zostal v rozpakoch, keď Stephena Curryho jednomyseľne zvolili za najužitočnejšieho hráča ligy. Po prvý raz v 61-ročnej histórii ankety sa stalo, že všetci hlasujúci dali na 1. miesto rovnakého hráča. Líder Golden State získali od 131 hlasujúcich plných 1310 bodov, druhú priečku obsadil krídelník Kawhi Leonard zo San Antonia (634) a tretí skončil ťahúň Clevelandu LeBron James (631).

slovakia

left justify in out

"Ide o produkt slabej ligy, ktorej chýbajú špičkoví hráči a tímy. Byť jednomyseľne zvolený za MVP ukazuje, aký odvar je naša súťaž. Vážne. Veď si len spomeňte, keď v nej pôsobili Michael Jordan, Shaq a im podobní. Hrali v špičkovej konkurencii, viac tímov disponovalo superhviezdami. Ale Curryho víťazstvo je zaslúžené," povedal McGrady v relácii The Jump z dielne ESPN.

Tridsaťšesťročný niekdajší krídelník a sedemnásobný účastník Zápasu hviezd hral v NBA v dresoch Toronta, Orlanda, Houstonu, New Yorku, Detroitu, Atlanty a San Antonia. Na konte má 938 stretnutí v základnej časti s priemermi 19,6 bodu, 5,6 doskoku a 4,4 asistencie na jeden zápas. Najlepším strelcom súťaže bol v sezónach 2002/2003 a 2003/2004.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies