Materstvo zo mňa spravilo lepšieho človeka, tvrdí Alicia Keys

NETKY.SK • 14 December 2012, 07:54 • 2 min
Materstvo zo mňa spravilo lepšieho človeka, tvrdí Alicia Keys

Materstvo zo mňa spravilo lepšieho človeka, tvrdí Alicia Keys - Celebrity Americká speváčka Alicia Keys priznala, že materstvo má pozitívny efekt na jej súkromný aj pracovný život. To, že som sa stala rodičom, zo mňa spravilo otvorenejšieho, šťastnejšieho

slovakia

left justify in out

img

Americká speváčka Alicia Keys priznala, že materstvo má pozitívny efekt na jej súkromný aj pracovný život. "To, že som sa stala rodičom, zo mňa spravilo otvorenejšieho, šťastnejšieho a kreatívnejšieho človeka. Viac sa sústreďujem na to, čo robím a ako to robím. Celkovo zo mňa materstvo spravilo lepšieho človeka," uviedla v rozhovore pre magazín Scholastic Parent & Child 31-ročná speváčka, ktorá má dvojročného syna Egypta Daouda s producentom Swizz Beatzom.

Rodáčka z New Yorku taktiež prezradila, že pre ňu nebolo náročné vyrovnať sa s novou úlohou matky. "Čo bolo až prekvapivo jednoduché je to, aké prirodzené je pre mňa materstvo. Som šťastná, že sa mi tak ľahko podarilo dostať do tej roly. Milujem to," vyhlásila speváčka, ktorá však pripustila aj tienisté stránky rodičovstva. "Je veľmi ťažké byť bez neho. A taktiež nájsť tú magickú rovnováhu medzi jednotlivými vecami, čo som tak nejako očakávala," povedala. Keys je síce v súčasnosti zaneprázdnená promovaním svojho nového albumu Girl On Fire (2012), napriek tomu sa však snaží tráviť čo najviac času s rodinou. "Radi chodíme do galérií, do parku, kreslíme si alebo navštevujeme rodinu, ale tiež sa radi len tak naháňame po dome," dodala.

Alicia Keys, vlastným menom Alicia Augello Cook, má na svojom konte okrem spomenutej novinky štyri štúdiové albumy - Songs In A Minor (2001), The Diary Of Alicia Keys (2003), As I Am (2007) a The Element Of Freedom (2009). K jej najväčším hitom paria skladby Fallin, No One, You Don't Know My Name, If I Ain't Got You alebo Like You'll Never See Me Again, no známe sú aj jej spolupráce, napríklad s Usherom (My Boo), Eve (Gangsta Lovin') alebo Jay-Z (Empire State of Mind). Získala 14 prestížnych cien Grammy z 27 nominácií, ďalej desať Billboard Music Awards a šesťkrát ju nominovali na BRIT Award. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies