Martino napriek prehre s Portugalskom spokojný, di Maria sa zranil

NETKY.SK • 19 November 2014, 09:00 • 2 min
Martino napriek prehre s Portugalskom spokojný, di Maria sa zranil

MANCHESTER - Tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Gerardo Martino bol po deväťdňovom "tripe" v Anglicku spokojný. V jeho závere síce Juhoameričania prehrali s Portugalskom, no výkon na manchesterskom Old Trafforde bol pre "Tatu" prísľubom do budúcnosti.

slovakia

left justify in out

"Prehra gólom v nadstavenom čase ma mrzí, no nemám hráčom čo vyčítať. Počas celého zápasu sme boli lepším tímom, mali sme väčšie percentuálne držanie lopty a vypracovali sme si čistejšie šance. V porovnaní s víťazným duelom proti Chorvátsku v Londýne to bol zo strany mojich chlapcov kompaktnejší výkon, čo ma napĺňa optimizmom," zdôraznil Martino.
      

Fanúšikovia boli zvedaví na súboj Lionela Messiho s Cristianom Ronaldom, obaja napokon odohrali iba prvý polčas. "Lio odohral proti Chorvátom celý zápas a dohodli sme sa, že v dueli s Portugalskom ho po prvej 45-minútovke stiahnem z ihriska. Pokiaľ ide o striedanie Ronalda, neviem, prečo nenastúpil do druhého polčasu."
      

Zápas nedohral krídelník Angel di Maria, ktorý utrpel po zákroku Naniho v prvom polčase zranenie chodidla a musel ísť na vyšetrenie. "Nemyslím si, že pôjde o vážne zranenie. Uvidíme, čo ukáže röntgen," dodal Martino, ktorý po šampionáte v Brazílii nahradil na lavičke vicemajstrov sveta Alejandra Sabellu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies