Martin Tóth zostáva v Trnave, podpísal kontrakt na dva roky

NETKY.SK • 25 Máj 2018, 14:58 • 2 min
Martin Tóth zostáva v Trnave, podpísal kontrakt na dva roky

TRNAVA - V tíme úradujúceho slovenského futbalového majstra FC Spartak Trnava bude pokračovať aj Martin Tóth. Vedenie klubu zo slovenského Ríma sa po Martinovi Chudom, Ivanovi Hladíkovi a Matúšovi Čonkovi dohodlo na ďalšej spolupráci aj s 31-ročným skúseným stopérom (nar. 13. októbra 1986). Tóth v piatok podpísal novú zmluvu na dva roky. Informuje o tom oficiálna internetová stránka trnavského klubu.

slovakia

left justify in out

"So Spartakom som spojený už dosť rokov a musím priznať, že mi prirástol k srdcu. Aj preto bolo moje rozhodovanie o novej zmluve o to ľahšie. Teším sa, že pokračujem v klube, v ktorom sme dosiahli nedávno historický úspech," povedal krátko po podpise nového kontraktu Martin Tóth. Opora zadných radov "andelov" je v Trnave už päť rokov, rodák z Nitry stihol v drese "červeno-čiernych" odohrať v lige už 110 zápasov, strelil dva góly.

Martin Tóth je odchovancom nitrianskeho futbalu, hral aj v Slovane Liberec, odkiaľ v roku 2013 prestúpil do Trnavy. "Vedenie FC Spartak ešte rokuje s kapitánom Lukášom Greššákom, definitíva padne zrejme do konca tohto mesiaca," dopĺňa informácia na webe trnavského klubu.
 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies