Marseille má na lane Patricka Vieiru

NETKY.SK • 30 Apríl 2015, 14:33 • 2 min
Marseille má na lane Patricka Vieiru

MARSEILLE - Argentínčanovi Marcelovi Bielsovi vyprší na konci tejto sezóny kontrakt vo francúzskom futbalovom klube Olympique Marseille a na Stade Vélodrome by ho vo funkcii trénera mohol nahradiť Patrick Vieira.

slovakia

left justify in out

Francúzsky majster sveta 1998 a Európy 2000 momentálne pôsobí ako kouč rezervného tímu v anglickom Manchestri City. Podľa The Telegraph 38-ročný bývalý vynikajúci defenzívny záložník ešte nemá na to, aby v A-tíme Manchestru City prebral žezlo po Manuelovi Pellegrinim, ktorý si po sezóne bez získanej trofeje podľa všetkého zbalí kufre.

 

Vieira pôsobil počas kariéry vo viacerých špičkových kluboch, ale najhlbšiu brázdu vyryl v londýnskom Arsenale. V rokoch 1996 - 2005 zaň odohral 406 stretnutí vo všetkých súťažiach; bol členom nezabudnuteľnej stredovej formácie "kanonierov" s Gilbertom Silvom, Freddiem Ljungbergom, Robertom Pirésom či Sylvainom Wiltordom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies