Marek HAMŠÍK a Jozef OKLAMČÁK stredobodom pozornosti na podujatí FUTBALISTA SLOVENSKA 2016

NETKY.SK • 24 Marec 2017, 07:04 • 2 min
Marek HAMŠÍK a Jozef OKLAMČÁK stredobodom pozornosti na podujatí FUTBALISTA SLOVENSKA 2016

BRATISLAVA - Už je nám známe, že cenu Jána Popluhára pre najlepšieho futbalistu Slovenskej republiky za rok 2016 získal stredopoliar Marek HAMŠÍK z talianskeho klubu SSC Neapol. Slovenský reprezentant zaknihoval v ankete, ktorú tradične spoluorganizujú denník Pravda a Slovenský futbalový zväz, po rokoch 2009, 2010, 2013, 2014 a 2015 už rekordný šiesty triumf.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

A ten spolu, s medzinárodne uznávaným odborníkom na ženskú krásu a mnohonásobným členom svetových porôt súťaži krásy Jozefom OKLAMČÁKOM, pútali najväčšiu pozornosť prítomných hostí, najmä svojím outfitmi. 

Marek HAMŠÍK, ktorý je už dlhodobo vo svete známy najmä svojim extravagantným "kohutím" účesom mal na podujatí vážneho konkurenta Jozefa OKLAMČÁKA, ktorý síce nenosí takýto účes, ale v showbiznisových kruhoch, na celom svete, je známy červeným klobúkom a červeným outfitom.

A tak po skončení galaprogramu FUTBALISTA SLOVENSKA 2016, obaja na after párty boli stredobodom pozornosti prítomných hostí, no najmä nežného pohlavia. Jozef OKLAMČÁK svojím typickým červeným klobúkom a Marek HAMŠÍK svojím extravagantným účesom. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies