Marcella Molnárová často spomína na účinkovanie v Prahe

NETKY.SK • 22 Október 2015, 16:09 • 2 min
Marcella Molnárová často spomína na účinkovanie v Prahe

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Marcella Molnárová nedá dopustiť na zážitky spojené s jej koncertovaním v Prahe.

slovakia

left justify in out

S kolegami si podľa vlastných slov užila vždy kopec zábavy. „Nikdy nezabudnem napríklad na vystúpenia v Žofíne. Tam sú v zákulisí také točité schody, ktoré vyzerajú akoby viedli do veže. Ako účinkujúci sme tam mali vzadu strašne malý priestor, tak sme vždy postávali pekne za sebou na týchto schodoch, Jirka Korn, Hanka Zagorová, Helenka Vondráčková, Pepo Laufer, Karel Gott a rozprávali sme si tam vtipy - samozrejme, nie všetky boli zrovna najslušnejšie... Každú chvíľu odtiaľ išiel burácajúci smiech, až sme sa báli, že z toho kamenného schodiska od smiechu spadneme. Dirigent bol z nás chudák vždy hrozne vynervovaný, čo to tam stvárame. Bolo to úžasné,“ poznamenala speváčka v rozhovore pre agentúru SITA.


Ďalší nezabudnuteľný zážitok v známej českej metropole sa jej spája zas s koncertom v tamojšom Národním domě. „Vystupovali sme s Felixom Slováčkom, mala som na sebe krásne puzdrové šaty a na nich obrovskú sukňu, ktorú som si v polovičke predstavenia mala za plentou vyzliecť, no ako tak spievam prvú pesničku, Pepa Laufer mi tú sukňu omylom pristúpil a niečo prasklo. Nevedela som čo, pozerala som sa, sukňa držala, všetko bolo oukej, tak som spievala ďalej, keď sa zrazu na mňa Slováček zadíval a popri tom, ako dirigoval, hovorí 'Miláčku, něco z tebe leze...' Ona tá sukňa sa mi pomaličky šmýkala až mi v jednej chvíli spadla celá dole. Diváci sa zľakli, vyvolalo to v nich na chvíľu taký efekt, ako keby som tam stála úplne nahá, bolo to komické,“ zasmiala sa Molnárová, ktorá sa však v nečakanej chvíli zachovala absolútne profesionálne. „Keď som zbadala tú sukňu na zemi, chytila som ju a hodila medzi ľudí. Nasledoval obrovský potlesk a všetko sme dohrali v poriadku. Aj takéto niečo sa môže stať. Musela som to nejako dokončiť, omyl musel vyjsť ako zámer... Odvtedy na to spomínam vždy s úsmevom,“ popísala nezabudnuteľný zážitok.


Najbližšie sa talentovaná speváčka v hlavnom meste Česka predstaví vo februári budúceho roka v rámci projektu Slovenské divy v Prahe. Tentoraz ju spolu s ďalšími slovenskými interpretkami čaká pódium Lucerny. „Teším sa, že tam budem opäť spievať, tá atmosféra v Lucerne je predsa len taká špecifická. A hlavne v tejto zostave sa na to veľmi teším, pretože každá z nás zo seba určite vydá to najlepšie, každá bude chcieť byť taká, aby si ju všetci zapamätali, čo si myslím, že sa aj podarí. Verím, že vyberieme dobrý repertoár, mohli by sme niečo zaspievať aj všetky spolu. Dúfam tiež, že to bude mať pokračovanie a že spolu vystúpime aj v Bratislave,“ poznamenala Molnárová, ktorá na spomínaný koncert nadviaže vlastným turné. „V marci budem pokračovať mojím vlastným turné, budem tam mať rôznych inštrumentalistov a dúfam, že si tam budem môcť prizvať aj ďalších kolegov, napríklad takú Katku Hasprovú alebo Marcelku Laiferovú... A veľmi sa teším aj na plánovaný album, ale zatiaľ neprezradím viac, som totiž strašne poverčivá,“ uzavrela speváčka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies