Manchester United oznámi príchod Zlatana Ibrahimoviča počas najbližších 48 hodín

NETKY.SK • 24 Máj 2016, 20:15 • 2 min
Manchester United oznámi príchod Zlatana Ibrahimoviča počas najbližších 48 hodín

MANCHESTER – V anglických médiách sa objavili správy, že Manchester United v nasledujúcich 48 hodinách predstaví svoju prvú posilu éry Josého Mourinha. Mal by sa ňou stať Zlatan Ibrahimovič.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný Švéd uplynulý víkend odohral svoj posledný zápas v drese PSG a stal sa voľným hráčom. Výbušný útočník sa v minulosti dostal do sporu s niekoľkými trénermi, avšak voči Mourinhovi verejne vyjadril svoj obdiv. Dvojica spolupracovala v talianskom Interi Miláno.

Päťdesiatdvaročný Mourinho nahradí v United vyhodeného Louisa van Gaala a už má prichystaný zoznam letných posíl.
 

 

Ibrahimovič nechcel o prestupe na Old Trafford ani počuť, kým tím viedol Holanďan Van Gaal. Situácia sa však zmenila a keďže Zlatan sa už v minulosti vyjadril, že by si ešte rád zahral v Premier League, tak pod vedením obľúbeného Mourinha má poslednú šancu.

Podľa denníka Mirror anglický klub oznámi príchod švédskej hviezdy v najbližších 48 hodinách. Zlatan údajne podpísal jednoročný kontrakt.

 

Podľa ďalšieho anglického denníka Express by sa Ibrahimovič mal stať aj Mourinhovým trénerským asistentom. S rovnakou informáciou prišiel aj švédsky športový outlet Sportsbladet.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies