Mamojka: Prácu rektora aj poslanca budem stíhať

NETKY.SK • 6 Marec 2013, 14:08 • 2 min
Mamojka: Prácu rektora aj poslanca budem stíhať

BRATISLAVA - Poslanec za Smer-SD Mojmír Mamojka sa nechystá vzdať sa poslaneckého mandátu ani postu šéfa školského výboru v parlamente po tom, ako ho prezident vymenoval za rektora súkromnej Vysokej školy v Sládkovičove. Tvrdí totiž, že súbeh týchto funkcií nie je v rozpore s právom ani s morálkou.

slovakia

left justify in out

"Som zdravý, v špičkovej duševnej a fyzickej kondícii, takže kým mám to šťastie, tak mienim robiť aj to, aj to," povedal dnes pre TASR poslanec. Dodal, že pracuje 16 hodín denne a v oblasti, ktorej sa venuje, sa vyzná.

Prezident SR Ivan Gašparovič vymenoval Mamojku za rektora súkromnej Vysokej školy v Sládkovičove v utorok (5. 3.). Poslanec bol predtým dekan Fakulty práva Janka Jesenského na tejto vysokej škole.

Menovací dekrét rektora si od hlavy štátu v utorok prevzal aj Eduard Chmelár, ktorý je na čele súkromnej odbornej vysokej školy Akadémia médií, a tiež Ján Svák z bratislavskej súkromnej Paneurópskej vysokej školy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies