Zámena paliva na benzínke Shell v Budapešti poškodila vyše 500 klientov

NETKY.SK • 27 September 2019, 12:17 • 2 min
Zámena paliva na benzínke Shell v Budapešti poškodila vyše 500 klientov

BUDAPEŠŤ - Do stredy avizovalo viac ako 500 motoristov, že na čerpacej stanici koncernu Shell v Budapešti načerpali minulý piatok 20. septembra nevhodné pohonné látky - namiesto benzínu naftu a opačne.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom v piatok agentúra MTI, podľa ktorej Shell na svojej internetovej stránke uviedol, že za zámenu nesie zodpovednosť externý prepravca.

 

K zámene došlo už v depe, kde vodič cisterny po naplnení zle označil priehradky nádrže, preto potom na čerpacej stanici zásobník pre naftu naplnil benzínom a naopak.

 

 

Zhodou okolností išlo o rovnaké množstvo oboch druhov pohonných látok, preto zámena nevyšla najavo ani pri plnení cisterny vozidla, ani pri plnení nádrží čerpacej stanice.

 

K zámene došlo iba na čerpacej stanici Füredskej cesty, píše sa vo vyhlásení koncernu, ktorý avizoval, že zavedie opatrenia na zamedzenie podobných prípadov, a že preverí sťažnosti majiteľov áut s tým, že oprávnené nároky na likvidáciu vzniknutých škôd uhradí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies