Malin Akerman sa po šiestich rokoch manželstva rozvádza

NETKY.SK • 26 November 2013, 09:25 • 2 min
Malin Akerman sa po šiestich rokoch manželstva rozvádza

OTTAWA - Švédsko-kanadská herečka, modelka a speváčka Malin Akerman sa po šiestich rokoch manželstva rozvádza s Robertom Zinconem.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom magazín Us Weekly, ktorému túto informáciu potvrdilo viacero rôznych zdrojov. Dvojici sa pritom iba pred siedmimi mesiacmi narodil syn Sebastian, kvôli ktorému sa snažia, aby sa ich rozchod niesol v priateľskom duchu. Herečka a bubeník kapely Pedalstones sa dali dohromady ešte zhruba pred desiatimi rokmi a ani jeden z nich sa vraj s rozvodom neponáhľa. "Zatiaľ ani jeden z nich neplánuje vypĺňať žiadosť. Pravdupovediac, Malin ešte nie je ani pripravená rozprávať o tom. Je to pre ňu veľmi smutný okamih," povedal zdroj z okolia páru.

Malin Akerman hrala ako dieťa v niekoľkých reklamách a následne odštartovala modelingovú kariéru. Postupne sa začala objavovať v seriáloch a získala menšie úlohy napríklad vo filmoch Lebky (2000) či Pofajčíme, uvidíme (2004). Do povedomia verejnosti sa dostala v roku 2007 vďaka romantickej komédii Tesne vedľa, kde si zahrala s Benom Stillerom. Okrem spomínaných účinkovala aj v snímkach Invázia (2007), Problémy v raji (2009), Návrh (2009), Catch .44 (2011), Wanderlust (2012) či Rock of Ages (2012). Tento rok sa predstavila vo filme CBGB, v ktorom stvárnila speváčku Debbie Harry zo skupiny Blondie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies