Mak: Potrebovali sme vyhrať, na majstra už nemáme

NETKY.SK • 22 Február 2015, 15:46 • 2 min
Mak: Potrebovali sme vyhrať, na majstra už nemáme

SOLÚN - Futbalisti PAOK-u Solún, kde pôsobí aj slovenský reprezentant Róbert Mak, prerušili v sobotu v najvyššej gréckej súťaži šnúru štyroch duelov bez víťazstva.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Angelosa Anastasiadisa zvíťazili v rámci 25. kola gréckej Superligy na ihrisku FC Veria 3:1. Dvadsaťtriročný Bratislavčan Mak hral do 81. minúty.

 

"Tešíme sa, konečne sme prerušili nepríjemnú sériu prehier. Mali sme skvelý vstup do zápasu, keď sme skórovali už v desiatej minúte. Hralo sa nám dobre a navyše do prestávky sme pridali ďalšie dva góly. Po prestávke sme umnou hrou doviedli stretnutie do víťazného konca. Potrebovali sme už vyhrať. Po dlhšom čase sme hrali ako kolektív, užívali sme si zápas. Na majstra už v tejto sezóne nemáme, ale chceme sa dostať do play-off, aby sme si vybojovali účasť v Lige majstrov," uviedol Mak pre svoju oficiálnu stránku. 

 

PAOK v tabuľke Super League na treťom mieste zaostáva za vedúcim Olympiakosom Pireus o osem bodov. Líder má navyše zápas k dobru, v nedeľu sa predstaví na trávniku druhého Panathinaikosu Atény. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies