Majstra sveta poslali za vyčíňanie v autoservise do basy

NETKY.SK • 16 December 2016, 10:15 • 2 min
Majstra sveta poslali za vyčíňanie v autoservise do basy

OMAHA - Profesionálneho majstra sveta ľahkej welterovej hmotnostnej kategórie v boxe Terencea Crawforda odsúdili na 90 dní odňatia slobody a dvojročnú skúšobnú dobu za priestupky, ktorých sa dopustil v apríli tohto roka v autoopravovni v Omahe.

slovakia

left justify in out

Zo súdnej siene ho odviedli v putách, vo väzení by mal stráviť minimálne 50 dní. Pästiarov obhajca Matthew Kahler sa proti výroku sudkyne okresu Douglas Marceny Hendrixovej odvolal a zložil kauciu 10 000 amerických dolárov, aby svojho klienta dostal na slobodu počas trvania konania. "Správali ste sa tak, ako keby ste boli nad zákonom. Nie ste," povedala Hendrixová Crawfordovi pri vynesení trestu.

 

"Bud" sa v autoservise dožadoval okamžitého uvoľnenia svojho Chevroletu Monte Carlo 1984, majiteľ Michael Nelson mu však vozidlo odmietol vrátiť, až kým neuhradí zvyšných 1350 USD z trojtisícového účtu za lakovacie práce. Keď Nelson odišiel k inému zákazníkovi, začul hluk z priestorov vyhradenom pre zamestnancov. Našiel Crawforda a ďalších troch ľudí, ako sa snažia Chevrolet dostať na podlahu a odpratať súčiastky brániace vo výjazde. Pästiar a jeho kumpáni zasekli a prehriali hydraulický zdvihák.

 

Boxera obvinili v štyroch bodoch: nezaplatenie za služby, trestné spôsobenie škody, napadnutie tretieho stupňa a nedovolený vstup na cudzí pozemok. "Prvý raz od dovŕšenia plnoletosti ho uznali vinným z vážnejšieho priestupku. Za narušovanie verejného poriadku a poškodenie cudzieho majetku je to neprimerane vysoký trest," konštatoval Kahler. 


Dvadsaťdeväťročný Američan 23. júla v nevadskom Las Vegas uspel v unifikačnom súboji ľahkej welterovej hmotnostnej kategórie s Ukrajincom Viktorom Postolom a tituly organizácií WBC, WBO a časopisu The Ring obhájil aj 10. decembra v Omahe proti krajanovi Johnovi Molinovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies