Mahutovi hrozí ročný trest, vyhýba sa dopingovým testom

NETKY.SK • 6 November 2015, 17:00 • 2 min
Mahutovi hrozí ročný trest, vyhýba sa dopingovým testom

PARÍŽ - Francúzsky tenisový veterán Nicolas Mahut si do decembra nepochybne dá veľký pozor pri vypĺňaní tzv. antidopingových formulárov "whereabouts" a dodržiavaní nahlásených údajov. Už dva razy totiž nebol k dispozícii na odber vzorky v stanovenom čase na uvedenom mieste, prípadným tretím prehreškom v sledovanom období by si vyslúžil dištanc na rok.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný niekdajší 37. muž renkingu najnovšie doplatil na svoju nepozornosť počas halového podujatia ATP World Tour Masters 1000 BNP Paribas v Paríži. Z prevádzkových dôvodov zostal spať v hoteli v blízkosti haly Palais Omnisports v lokalite Bercy a kontrolóri ho márne zháňali v Boulogne. Keď ho kontaktovali, 70. muž aktuálneho svetového rebríčka navrhol, že sa okamžite presunie domov, ale táto ponuka nenašla pozitívnu odozvu. Informácie sú z webu Tennis Actu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies