Maďarský expremiér Gyurcsány sa stal päťnásobným otcom a pôjde na "materskú"

NETKY.SK • 19 Február 2015, 14:48 • 2 min
Maďarský expremiér Gyurcsány sa stal päťnásobným otcom a pôjde na "materskú"

BUDAPEŠŤ - Maďarskému expremiérovi Ferencovi Gyurcsányovi a jeho druhej manželke Kláre Dobrevovej sa dnes narodilo tretie dieťa, uviedol dnes denník Bors s poznámkou, že z prvého manželstva má 53-ročný expremiér dvoch synov. udú uplatňovať.

slovakia

left justify in out

Nového člena rodiny, ktorým je syn Márton, bude opatrovať od septembra istý čas Gyurcsány, pretože manželka pôjde pracovať.
     

Matka aj dieťa sú v poriadku. Márton je štvrtým Gyurcsányovým synom, ktorého súrodencami sú 26-ročný Péter, 24-ročný Bálint, 18-ročná Anna a 17-ročný Tamás.
     

Politik, ktorého zvolili za predsedu ľavicovo-liberálnej vlády prvýkrát v roku 2004 a ktorý v roku 2009 z funkcie odstúpil, v roku 2002 patril medzi 50 najbohatších Maďarov. Podľa Borsu rodičia malého Mártona uviedli, že rodičovský príspevok si nebudú uplatňovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies