Lukáš Frlajs stvárni v novom sitkome šialeného biochemika

NETKY.SK • 3 Február 2016, 14:16 • 2 min
Lukáš Frlajs stvárni v novom sitkome šialeného biochemika

BRATISLAVA - Slovenský herec Lukáš Frlajs si v novom seriáli Andyho Krausa Dovidenia, stará mama zahrá mladého sociopatického biochemika Durana.

slovakia

left justify in out

„Moja postava je taká trošku uletená. Som mierny sociopat, ktorý stále niečo vymýšľa vo svojom chemickom laboratóriu a dosť zásadne pritom hýbe dejom. Vždy totiž vyvinie nejakú látku, ktorá má buď pomôcť, ale nepomôže a zas naopak, keď pomôcť nechce, vtedy mu to náhodou vyjde,“ priblížil v rozhovore pre agentúru SITA.


Napriek tomu, že k chémii mladý herec podľa vlastných slov nikdy veľmi neinklinoval, Duran mu je vraj v určitých momentoch celkom blízky. „Na škole som mal z chémie vždy päťky, takže táto sféra mi nič nehovorí, ale poznám takých týpkov, ako je Duran. A keď sa nad tým zamyslím, tak mi je vlastne aj niečím blízky. Ja napríklad tiež radšej zostanem doma, ako keby som mal ísť niekam von, radšej sedím za počítačom a Duran mi príde, že to má rád tiež,“ poznamenal 24-ročný rodák z Martina, ktorý si najnovšiu spoluprácu s Andym Krausom veľmi pochvaľuje. „Nakrúcanie je super. Andy vie, čo robí. Presne vie, ako to má vyzerať a tým pádom zas všetci vieme, čo máme robiť. Je to fajn,“ zhodnotil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies