Lukaku dvoma gólmi rozhodol o triumfe Belgičanov nad Švajčiarmi

NETKY.SK • 13 Október 2018, 10:31 • 2 min
Lukaku dvoma gólmi rozhodol o triumfe Belgičanov nad Švajčiarmi

BRUSEL - Útočník Romelu Lukaku sa v piatkovom stretnutí postaral dvoma presnými zásahmi o víťazstvo belgickej reprezentácie 2:1 nad hráčmi Švajčiarska v Bruseli v rámci 2. skupiny A-divízie futbalovej Ligy národov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný hráč anglického tímu Manchester United premenil dve z troch príležitostí a aj napriek snahe Švajčiarov o precíznu defenzívu, vybojoval pre svoj národný tím tri body.

 

V najcennejšom drese už zaznamenal 45 gólov v 78 stretnutiach. Belgičania sú na čele 2. skupiny so šiestimi bodmi. V závese sa nimi okupujú Švajčiari druhé miesto s troma bodmi. Reprezentácii Islandu patrí bez bodu 3. priečka.

V piatkovom stretnutí sa úvodný gól stretnutia zrodil po akcii Edena Hazarda. Lopta následne skončila na kopačkách Lukakua, ktorý z 12 metrov rozvlnil súperovu sieť.

 

Švajčiari sa dokázali vrátiť do stretnutia, keď po centri Xherdana Skakirihi z priameho kopu skóroval Mario Gavranovič. Rozhodnutie padlo šesť minút pred koncom zápasu. Lukaku zachoval v pokutovom území chladnú hlavu a rozhodol o víťazstve Belgičanov.

 

"Bolo to náročné. Zvíťazili sme však po dvoch úžasných góloch" uviedol po stretnutí domáci Eden Hazard.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies