Luis Enrique odchádza zo Celty Vigo, údajne smeruje do Barcelony

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 15:42 • 2 min
Luis Enrique odchádza zo Celty Vigo, údajne smeruje do Barcelony

MADRID - Luis Enrique rezignoval na post trénera futbalistov Celty Vigo a podporil tak špekulácie, že sa stane novým koučom FC Barcelona. Bývalý hráč katalánskeho veľkoklubu by mal byť nástupcom Gerarda Martina, ktorý po sezóne na lavičke Barcelony zrejme skončí.

slovakia

left justify in out

"Nastal čas oznámiť, že v budúcej sezóne nebudem trénerom Celty Vigo," povedal na piatkovej tlačovej konferencii Luis Enrique, ktorý mal s klubom platný kontrakt aj na ďalší ročník.

 

Bývalý španielsky reprezentant v roku 2008 prebral po Pepovi Guardiolovi barcelonský B-tím, krátko potom pôsobil aj v rímskom AS. Trénerom Celty sa stal vlani v júni, keď vo funkcii nahradil Abela Resina. Pod vedením Luisa Enriqueho klub z Galície odohral vcelku úspešnú sezónu, kolo pred koncom mu patrí v tabuľke Primera Division ôsme miesto. Minulý víkend Celta dokázala zdolať aj Real Madrid, čím kráľovský veľkoklub odpísala z boja o titul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies