Ľuboš Hanzel zamieril do Dukly Praha

NETKY.SK • 20 Február 2014, 14:27 • 2 min
Ľuboš Hanzel zamieril do Dukly Praha

PRAHA - Dvadsaťšesťročný bývalý reprezentant SR sa dohodol s klubom z hlavného mesta Česka na zmluve do konca tejto sezóny.

slovakia

left justify in out

Slovenský futbalový obranca Ľuboš Hanzel bude počas jarnej časti sezóny 2013/2014 pôsobiť v českom prvoligovom klube FK Dukla Praha. Dvadsaťšesťročný bývalý reprezentant SR sa pripojil k pražskému mužstvu počas februárového sústredenia na Cypre, vedenie Dukly sa na základe skúšky rozhodlo angažovať ľavého beka.

 

"Sme dohodnutí na podmienkach, dnes popoludní by sme mali podpísať zmluvu do konca júna 2014. Ľuboš u nás odohrá jarnú časť sezóny," uviedol vo štvrtok pre agentúru SITA športový riaditeľ FK Dukla Praha Günter Bittengel. 

 

Ľuboš Hanzel naposledy pôsobil v arménskom klube FC Banants Jerevan, v kariére si obliekal aj dresy Spartaka Trnava, Senca, nemeckého Schalke 04 Gelsenkirchen a poľskej Jagiellonie Bialystok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies