LM: V odvete to chce viac pohybu, nabáda slovanista Lásik

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 14:02 • 2 min
LM: V odvete to chce viac pohybu, nabáda slovanista Lásik

BRATISLAVA - Futbalisti úradujúceho slovenského majstra ŠK Slovan Bratislava si cez víkend mohli užiť voľno, keďže plánovaný ligový súboj proti AS Trenčín presunuli na neurčito pre utorňajšiu odvetu "belasých" v 2. predkole Ligy majstrov na trávniku waleského šampióna The New Saints.

slovakia

left justify in out

Tím českého trénera Františka Straku sa do dejiska odvetného stretnutia presunul letecky v pondelok, duel na Corbett Sports Stadium v meste Rhyl sa uskutoční v utorok 22. júla o 19.45 h SELČ (18.45 h miestneho času) a Slovan doň vstúpi s jednogólovým náskokom z prvého merania síl.

 

"Odveta bude úplne iná ako prvý súboj. Súper potrebuje streliť gól a bude nútený otvoriť svoju hru. Nebude môcť brániť s celou jedenástkou a mohlo by sa preto hrať ľahšie aj nám. Snáď to bude aj krajší zápas pre divákov," vyjadril sa na internetovej stránke klubu defenzívny stredopoliar Richard Lásik. "Vyhrali sme 1:0 a pred odvetou môžeme povedať, že máme jednogólový náskok. Mali sme možnosť zahrať ten zápas lepšie, ale ani takto to nie je zlé," domnieva sa 21-ročná letná posila tímu. Slovanisti podľa Lásika vedia, v čom v porovnaní s duelom na Pasienkoch musia pridať. "Treba zlepšiť prechod do útoku. V prvom stretnutí to bolo z našej strany často príliš pomalé. Bude to chcieť viac pohybu," povedal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies