LM: Ohlasy médií na senzačný postup Talianov do semifinále po 34 rokoch: Historický výsmech Barcelony a zázračná noc v Ríme

NETKY.SK • 11 Apríl 2018, 08:42 • 2 min
LM: Ohlasy médií na senzačný postup Talianov do semifinále po 34 rokoch: Historický výsmech Barcelony a zázračná noc v Ríme

BRATISLAVA - Olympijský štadión v Ríme sa v utorok večer vykúpal v bezbrehej futbalovej radosti. Domáci "tifosi" oslávili postup svojich miláčikov do semifinále najprestížnejšej európskej klubovej súťaže po 34 rokoch. AS Rím sa stal 29. tímom, ktorý sa prebojoval do semifinále Ligy majstrov (od roku 1993, pozn.) a prvým "nováčikom" od sezóny 2015/2016, keď sa to podarilo Manchestru City.

slovakia

left justify in out

Reakcie svetových médií na postup AS Rím do semifinále futbalovej Ligy majstrov na úkor Barcelony:

 

Gazzetta dello Sport: "Zázračná noc vo večnom meste. AS Rím ponížil Barcelonu a po víťazstve 3:0 postúpil do semifinále. Prezident klubu James Pallotta sa po fantastickom obrate okúpal vo fontáne na Piazza di Popolo spoločne s rímskymi tifosi."

 

Corriere della Sera: "Vrcholné predstavenie v podaní AS Rím. Giallorossi sú po triumfe 3:0 nad Barcelonou v semifinále Ligy majstrov. De Rossi bol monštruózny."

 

Corriere dello Sport: "Rímska rozprávka - AS na Stadio Olimpico ponížil Barcelonu a postúpil do semifinále."

 

La Repubblica: "Impozantní Rimania prevalcovali Barcelonu a zahrajú si v semifinále Ligy majstrov."

 

Marca: "Bol to nepochybne najväčší výsmech Barcelony v histórii Ligy majstrov. Suarez, Umtiti, Semedo a Alba pripomínali na ihrisku turistov."

 

Mundo Deportivo: "Historický debakel Barcelony v Ríme. Blaugranas sa rozlúčili s pohárovou Európou, hráči AS dokonali neuveriteľný obrat."

 

El Pais: "Večný výsmech Barcelony. Zverenci Ernesta Valverdeho sa museli skloniť pred umením rímskeho AS, ktorý demonštroval, že je vo vynikajúcej forme."

 

L'Equipe: "La Romantada. Kto by to bol povedal, že AS Rím po prehre 1:4 na Camp Nou zvíťazí na Stadio Olimpico 3:0 a postúpi do semifinále."

 

Kicker: "Senzácia na úkor Barcelony, AS do semifinále. Talianom sa vo štvrťfinálovej odvete podaril "Rímsky zázrak."

 

bbc.com: "Rimania predviedli senzačný comeback a po triumfe 3:0 postúpili cez Barcelonu do semifinále Ligy majstrov."

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies