Lleytona Hewitta sklamala Tomicova absencia

NETKY.SK • 30 Január 2017, 13:56 • 2 min
Lleytona Hewitta sklamala Tomicova absencia

PERTH - Kapitána austrálskych tenistov v Davisovom pohári reprezentačných družstiev mužov Lleytona Hewitta rozladilo rozhodnutie Bernarda Tomica nehrať 3. - 5. februára proti Čechom v melbournskom Kooyong Clube v osemfinále svetovej skupiny MS tímov ITF.

slovakia

left justify in out

"Samozrejme, že je to pre mňa sklamanie, pretože v minulosti hral v najcennejšom drese dobre a bol pravidelným členom kádra. Nebudem sa však doprosovať, aby niekto hral za svoju krajinu, ak to nevníma ako privilégium a poctu. Chcem chalanov, ktorí sú veci naplno oddaní. Nesúhlasím s jeho postojom, ale musíme ho zobrať na vedomie," povedal niekdajší líder singlového renkingu ATP Hewitt pre Perth Now.

"Nie som si istý, či Bernard ešte v Davis Cupe nastúpi, fakt nie. Je to jeho rozhodnutie, nie moje. Netuším, ako veľmi je naklonený myšlienke hrať za Austráliu v tejto súťaži, musíte sa opýtať jeho," odporučil Hewitt.

V oficiálnej predbežnej nominácii "protinožcov" sú Nick Kyrgios, Jordan Thompson, Sam Groth a John Peers. Tomic je na 32. mieste v hodnotení národnou dvojkou za Kyrgiosom (15.) a pred Thompsonom (65.). Hostia bez Tomáša Berdycha, Lukáša Rosola a Adama Pavláska vyrukovali pod taktovkou Jaroslava Navrátila s kvartetom Jiří Veselý, Radek Štěpánek, Jan Šátral a Zdeněk Kolář.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies