Liverpool získal belgického brankára Mignoleta

NETKY.SK • 22 Jún 2013, 15:34 • 2 min
Liverpool získal belgického brankára Mignoleta

LIVERPOOL - Vedenie anglického futbalového klubu FC Liverpool získalo zo Sunderlandu brankára Simona Mignoleta. Za belgického reprezentanta zaplatili "The Reds" 13,85 milióna dolárov.

slovakia

left justify in out

Podľa denníka Liverpool Echo musí ešte 25-ročný brankár prejsť lekárskymi testami a potom príde k podpisu zmluvy. Tréner Brendan Rodgers už získal z Celty Vigo útočníka Iaga Aspasa a z Manchesteru City prichádza skúsený obranca Kolo Toure. S plánmi opustiť Liverpool sa netajil slovenský reprezentačný stopér Martin Škrtel, nakoniec však v klube zostáva.

"Reds" získali aj Španiela Alberta

Do Liverpoolu prichádza aj Luis Alberto z FC Sevilla. Dvadsaťročný Španiel, ktorý strávil uplynulú sezónu na hosťovaní v B-tíme FC Barcelona, podpísal bližšie nešpecifikovaný dlhodobý kontrakt. "Sme radi, že Luis sa rozhodol pre Liverpool. Teším sa, že s ním budem spolupracovať a pomáhať mu rozvíjať jeho talent," citovala agentúra AP trénera "The Reds" Brendana Rodgersa. Alberta podľa vlastných slov prekvapil záujem zo strany Liverpoolu, ale ani na chvíľu nad ponukou nezaváhal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies