Lístok na vlak poslúži ako vstupenka do bratislavského Múzea dopravy

NETKY.SK • 5 December 2012, 12:10 • 2 min
Lístok na vlak poslúži ako vstupenka do bratislavského Múzea dopravy

Lístok na vlak poslúži ako vstupenka do bratislavského Múzea dopravy - Doprava Každý, kto si zakúpi medzi 10. až 16.

slovakia

left justify in out

imgKaždý, kto si zakúpi medzi 10. až 16. decembrom lístok na vlak, získa bezplatný vstup do Múzea dopravy na Šancovej ulici v Bratislave. Túto ponuku je možné využiť do 23. decembra.

"Rozhodli sme sa pripraviť pre cestujúcu verejnosť predvianočné prekvapenie " uviedol hovorca Ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR Otto Kóňa o možnosti, ktorú ministerstvo pripravilo v spolupráci so Železničnou spoločnosťou Slovensko a Múzeom dopravy."Ponuku bude môcť verejnosť využiť od 11. až do 23. decembra," spresnil Kóňa.

Dodal, že okrem stálej expozície dopravných prostriedkov je v tomto období možné v múzeu vidieť aj výstavu s názvom „Na vlnách Dunaja“ – 90 rokov československej a slovenskej plavby na Dunaji. Detskí návštevníci sa okrem toho môžu zahrať s legendárnou stavebnicou Merkur a vytvoriť si z nej svoj vlastný výtvor, ktorý bude vystavený v múzeu do konca roka.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies