Lippi favorizuje na titul Majstrov sveta Nemcov

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 09:19 • 2 min
Lippi favorizuje na titul Majstrov sveta Nemcov

RÍM - Majstrami sveta vo futbale sa stanú Nemci. Myslí si to renomovaný taliansky tréner Marcelo Lippi, ktorý v roku 2006 práve v Nemecku priviedol Talianov k štvrtému titulu svetových šampiónov.

slovakia

left justify in out

"Som o tom presvedčený odvtedy, čo som ako tréner čínskeho Kuang-čou absolvoval prípravný zápas proti Bayernu Mníchov. Veľkí hráči, ktorí s trénerom Juppom Heynckesom vyhrali prakticky všetko, čo sa dalo, dostali pod vedením Pepa Guardiolu ďalší futbalový rozmer. Nemci majú fantastických hráčov. Sú mojimi favoritmi," prezradil Lippi v rozhovore pre Gazzetta dello Sport.

 

Podľa 66-ročného Lippiho má veľké šance uspieť na svetovom šampionáte aj Francúzsko. Obhajcov titulu Španielov kladie na rovnakú úroveň ako šance Argentíny a domácej Brazílie. "Čo sa týka Brazílie, bude rozhodujúce, ako sa tím dokáže vyrovnať s veľkým tlakom. Brazílčania majú veľkú kvalitu, ale na šampionáte v domácom prostredí sa ocitli v nevďačnej pozícii, že musia vyhrať. Mladé mužstvo to nebude mať jednoduché," uzavrel Lippi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies