Limberský si štyri dni po nehode zašoféroval na ihrisku

NETKY.SK • 14 September 2015, 12:40 • 2 min
Limberský si štyri dni po nehode zašoféroval na ihrisku

PRAHA - Štyri dni po autonehode pod vplyvom alkoholu si už len bývalý kapitán futbalistov Viktorie Plzeň David Limberský zašoféroval na ihrisku.

slovakia

left justify in out

Napodobňovaním krútenia volantom oslávil - so značným nadhľadom a zároveň provokačným podtextom - prvý zo svojich dvoch gólov do siete 1. FK Příbram v nedeľňajšom zápase 6. kola najvyššej českej futbalovej súťaže Synot ligy. Hostia napokon zvíťazili vysoko 4:0 aj s jedným gólovým príspevkom Slováka Michala Ďuriša.

Limberský po zápase nevysvetlil svoju pantomímu, medzi novinárov totiž neprišiel, referuje iDnes.cz. "Nebudem to komentovať. Vydali sme tlačovú správu, tým sa to skončilo," skonštatoval na tlačovej besede kouč viktoriánov Karel Krejčí, ktorý predtým pre Českú televíziu povedal, že Limberského oslavu nevidel.

"To je proste ´Limba´... Poznám to však: keď dáte gól, máte veľkú radosť a niekedy sa nekontrolujete," vyhlásil hráčov kolega Jan Kopic. "Je to jeho vec. Berie to s humorom a je dobre, že po tom ťažkom týždni odpovedal takto dvoma gólmi," povedal podľa iSport.cz Václav Procházka, nový kapitán Viktorie.

Ľavý obranca Plzne aj reprezentácie ČR Limberský v noci zo stredy na štvrtok mal haváriu v Prahe na Smíchove, nik neutrpel zranenia. Futbalista sa snažil utiecť z miesta nehody, policajti mu namerali 1,5 promile.

 

Tridsaťjedenročný Limberský dostal najvyššiu pokutu v histórii klubu, zobrali mu kapitánsku pásku a pri prípadnej recidíve môže prísť vypovedanie zmluvy. V mimošportovej rovine mu v krajnom prípade hrozí väzenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies