Lille zakoplo doma s Reimsom, Girard: Hráči mali hlavy v oblakoch

NETKY.SK • 13 Január 2014, 16:54 • 2 min
Lille zakoplo doma s Reimsom, Girard: Hráči mali hlavy v oblakoch

LILLE - Futbalisti OSC Lille utrpeli počas minulého víkendu nepríjemnú bodovú stratu, po ktorej ich manko na lídra francúzskej ligy Paríž St. Germain narástlo už na sedem bodov. Zverenci trénera Reneho Girarda v nedeľňajšom dueli 20. kola nečakane podľahli doma Stade Reims 1:2.

slovakia

left justify in out

"Nebolo to dobré, chýbalo nám srdce a duša," povedal Girard. "Musíme pristupovať inak k zápasom, v ktorých sme favoritmi, v tomto smere sme boli trocha naivní. Čakali sme, že nám tri body spadnú do lona, ale súper našu pasivitu šikovne potrestal dvoma gólmi. Musíme hráčov vrátiť na zem, lebo niektorí majú hlavy v oblakoch," dodal kouč Lille, ktorého mužstvo inkasovalo v doterajšom priebehu súťaže len 10 gólov a má stále najlepšiu defenzívu v Ligue 1. Pravda, až šesť gólov dostalo v posledných štyroch zápasoch.

Lille spoločne s Monacom patrí stále medzi najväčších rivalov favorizovaného PSG v boji o titul. Kým majster a líder z hlavného mesta zvíťazil cez víkend 2:1 v Ajacciu, pred Lille bodovo zakopli aj monacké "kniežatá", ktoré už v piatok remizovali 1:1 v Montpellieri. V piatok 17. januára sa Lille predstaví v šlágri kola na pôde 4. tímu tabuľky AS Saint-Etienne. V prípade prehry sa "zeleno-bieli" priblížia k OSC na rozdiel troch bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies