VIDEO Líčenie v štýle Femme Fatale

NETKY.SK • 11 Február 2015, 08:54 • 2 min
VIDEO Líčenie v štýle Femme Fatale

BRATISLAVA – Zmyselná, záhadná, očarujúca... Ktorá z nás by si nepriala aspoň na chvíľu vyzerať ako klasická hollywoodská femme fatale? Aj vy v sebe môžete prebudiť osudovú ženu. Krásne šaty a upravené vlasy ale nestačia. Tou čarovnou ingredienciou je to správne líčenie. Líčenie v štýle femme fatale...

slovakia

left justify in out

Dokonalá a zjednotená pleť

Dokonalá pleť je základ. V dnešnej dobe máme výhodu veľkého množstva kozmetických pomocníkov. Pamätajte si, že najlepšie bude váš make-up vyzerať na pestovanej tvári. Toto pravidlo nemožno ignorovať. Nie je potrebné používať mraky kozmetických produktov. Stačí vám „svätá trojica“ - odličovanie, čistenie a hydratácia. Ak ale momentálne máte obdobie keď vaša pleť štrajkuje a má nejaké chybičky krásy, nezúfajte. Na trhu je množstvo krycích make-upov. A so správnym korektorom sa tiež dajú robiť zázraky.

 

Upravené obočie

Pri úprave obočia vždy vychádzajte zo svojho prirodzeného pôvodného tvaru. Stačí vytrhať chĺpky, ktoré rastú mimo hlavnú líniu a celé obočie učesať a zafixovať bezfarebnou riasenkou. V prípade plavovlások je väčšinou potrebné obočie aj dokresliť. Pre najprirodzenejší vzhľad použite tiene na obočie.

 

Červené pery

Bez červeného rúžu sa žiadna pravá femme fatale nezaobíde. Červené pery sú sexi a dodávajú žene zmyselnosť. Možno ate počuli, že červený rúž nesvedči všetkým ženám. Je to ale mýtus. Pravdou je , že záleží na tóne červenej. Je potrebné vyskúšať, ktorý odtieň červenej bude fungovať práve na vás. Môžete sa riadiť nasledujúcim pravidlom: studenému tónu pleti sa hodí korálová červená či červená s nádychom do oranžova, zatiaľ čo teplému a olivovému tónu pleti sadne červená s nádychom ružovej či brusnicovej.

Prirodzene zvýraznené oči

Pri líčení oči vsaďte na prirodzenosť a nepoužívajte žiadne výrazné tiene. Vystačíte si s kvalitnou predlžujúcou riasenkou a jemnou linkou. Pri tomto štýle líčenia sa jednoducho zamerajte skôr na pery.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies