Liam Hemsworth prehovoril o rozchode s Miley Cyrus

NETKY.SK • 14 November 2013, 11:34 • 2 min
Liam Hemsworth prehovoril o rozchode s Miley Cyrus

LOS ANGELES - Austrálsky herec Liam Hemsworth po prvý raz prehovoril o rozchode so speváčkou Miley Cyrus. Dvojica sa rozišla v septembri po takmer štyroch rokoch randenia. Herec o vzťahu s expartnerkou porozprával počas propagácie filmu Hry o život: Skúška ohňom (2013).

slovakia

left justify in out

"Teším sa z jej úspechu," povedal 23-ročný Hemsworth na adresu bývalej priateľky, ktorá o tom, ako sa cítila po rozchode, prehovorila už 11. októbra v šou Ellen DeGeneres. "Stále vravím, že som najšťastnejšia, aká som kedy bola. Je to mnou, pretože mám zo seba ozajstnú radosť. Myslím, že občas sa musíte odpútať od niekoho iného, aby ste sa mohli tešiť z toho, kým naozaj ste," povedala 20-ročná popová hviezda. Speváčka sa v súčasnosti zameriava na hudobnú kariéru. V poslednom čase sa však okrem hudby prezentuje najmä vyzývavým správaním. 

Len niekoľko dní po tom, čo správy o rozchode s Cyrus začali plniť titulky novín, odfotili herca, ako sa bozkáva s mexickou herečkou a speváčkou Eizou González. Ani tento vzťah však dlho nevydržal a herec je opäť nezadaný. "Práve teraz nemám žiadnu priateľku," potvrdil pre televíziu Extra. 

Liam Hemsworth je mladším bratom známeho herca Chrisa Hemswortha, predstaviteľa marvelovského superhrdinu Thora. Svoju hereckú kariéru odštartoval v seriáloch ako Neighbours (1985) či The Elephant Princess (2008). Jeho filmovým debutom bola sci-fi dráma Štvrté proroctvo (2009), kde si zahral po boku Nicolasa Cagea, a do povedomia verejnosti sa zapísal už o rok neskôr vďaka romantickej dráme Posledná pieseň (2010). Vlani sa predstavil v blockbusteri Hry o život a akčnom filme Expendables 2, pričom nakrúcal aj tri ďalšie snímky. Okrem pokračovania Hier o život s podtitulom Skúška ohňom (2013), pracoval na trileri Paranoia (2013) a tiež na dráme Empire State (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies