LGBTI: Festival Radio Kiki priblíži queer akcie z okolitých krajín

NETKY.SK • 29 August 2014, 09:56 • 2 min
LGBTI: Festival Radio Kiki priblíži queer akcie z okolitých krajín

BRATISLAVA - Hudobný festival Radio Kiki priblíži tzv. queer akcie z okolitých krajín, ide o akcie sexuálnych menšín.

slovakia

left justify in out

Festival sa zameriava na LGBTI publikum a súčasnú tanečnú hudbu, agentúru SITA informoval PR manažér festivalu Roman Samotný. Miestom diania budú bratislavské kluby Batelier a Fuga, a to dnes a v sobotu 30. augusta. Návštevníkom sa predstavia mnohí interpreti z Prahy, Berlína či z Rakúska. Hrať však budú aj slovenskí dídžeji. Jedným z vrcholov Radia Kiki bude koncert britského speváka Douglasa Dare. Viac informácií o programe a samotnom festivale nájdu záujemcovia na stránke www.radiokiki.sk alebo na sociálnej sieti na stránke www.facebook.com/radiokiki.

 

Okrem hudby sa však na festivale bude aj diskutovať. Témou bude PRIDE Dúhové Košice, ktorý je naplánovaný na 27. septembra. Návštevníci budú môcť diskutovať s jeho organizátorom Róbertom Furielom. Priestor dostanú aj milovníci literatúry, keďže do programu je zaradený aj queer literárny klub BLOQ, ktorého hlavnou témou bude kniha Johna Irvinga "V jednej osobe". 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies