Lewandowski už opäť cíti v Bayerne podporu

NETKY.SK • 22 August 2018, 12:16 • 2 min
Lewandowski už opäť cíti v Bayerne podporu

Mníchov - Futbalový útočník Robert Lewandowski už nemá v úmysle opustiť klub nemeckého šampióna Bayern Mníchov. V rozhovore pre tamojší Bild sa síce posťažoval, že pred niekoľkými mesiacmi bol terčom veľkej kritiky, momentálne už ale opäť cíti podporu fanúšikov.

slovakia

left justify in out

 

Tridsaťročný poľský reprezentant sa musel vyrovnať s kritikou, že v semifinálovej konfrontácii s Realom Madrid v uplynulej edícii Ligy majstrov nehral dobre. Jeho poradcovia mu následne začali hľadať nové pôsobisko, v lete sa skloňoval záujem viacerých klubov, ale k prestupu neprišlo. "V apríli a máji na mňa útočil takmer každý. Od klubu som necítil žiadnu ochranu. Cítil som sa sám. Neskóroval som v dvoch či troch dôležitých zápasoch a zrazu som bol terčom útokov z každej strany. Nevidel som nikoho, kto by sa ma zastal. Ani žiadny zo šéfov klubu ma nebránil," citoval ho Bild.

Po návrate do klubu z MS v Rusku, kde Poliaci vypadli v skupine a Lewandowski gólovo mlčal, sa situácia zmenila. Bayern ho odmietol predať a tréner Niko Kovač sa za neho postavil. V nemeckom Superpohári proti Frankfurtu strelil hetrik, jediným gólom rozhodol aj o postupe do 2. kola Pohára DFB cez amatérsky Drochtersen. "Opäť hrám za Bayern z plného srdca. Uvedomil som si, že fanúšikovia Mníchova stoja za mnou. Už nebudem strácať čas myšlienkami na odchod do inej krajiny," dodal.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies