Leto v Amerike strávi približne 2 700 slovenských študentov

NETKY.SK • 19 Júl 2015, 10:41 • 2 min
Leto v Amerike strávi približne 2 700 slovenských študentov

BRATISLAVA - Leto v Spojených štátoch amerických strávi viac ako 2 700 slovenských študentov. Pre agentúru SITA to potvrdila riaditeľka tlačového a kultúrneho oddelenia Veľvyslanectva USA v Bratislave Janelle Luna.

slovakia

left justify in out

Ide o program s názvom Work and Travel, ktorý ponúka študentom pracovné možnosti v reštauráciách, zábavných i národných parkoch či na kúpaliskách. Študenti počas leta majú možnosť aj cestovať po krajine.


Ako uviedla hovorkyňa ambasády Stephanie Fitzmauriceová, populárnymi destináciami sú štáty ako Maryland, Long Island, Maine, New Hampshire, ale aj Kalifornia, Pennsylvánia, Južná Dakota či Aljaška. Študenti tiež radi cestujú do hlavného mesta USA Washington DC, na floridské Miami či národných parkov Yellowstone alebo Glacier.


Študenti aj toto leto môžu posielať fotografie ich zážitkov na adresu usembba@gmail.com. Z najlepších záberov plánuje veľvyslanectvo urobiť výstavu na konzulárnom oddelení a autorov chce pozvať na slávnostné otvorenie. Fotky budú tiež priebežne zverejňovať na svojej facebookovej stránke.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies