Lendl predáva dom v Connecticute za takmer 20 miliónov USD

NETKY.SK • 12 November 2014, 10:09 • 2 min
Lendl predáva dom v Connecticute za takmer 20 miliónov USD

BRATISLAVA - Česká tenisová legenda s dlhodobým americkým domicilom Ivan Lendl prostredníctvom Williama Pitta zo Sothebys predáva svoj dom v Goshene v Connecticute. Cena je 19 750 000 USD. V roku 2005 bola 25 miliónov amerických dolárov.

slovakia

left justify in out

Web Tennis World priniesol sériu fotografií z interiéru aj okolia. Rezidencia na 182-hektárovom pozemku okrem iného má 10 spální, telocvičňu s plochou 167 štvorcových metrov, posilňovňu, tenisový kurt s tvrdým povrchom, basketbalové ihrisko, vnútorný aj vonkajší bazén, veľkorysý hosťovský dom a ustajňovacie priestory pre kone aj s výbehmi. Zábery napríklad ukazujú diela Alfonsa Muchu na stenách hlavnej spálne. Lendl kúpil pozemok v 80. rokoch minulého storočia a dom stojí od roku 1992. 

 

Päťdesiatštyriročný 8-násobný grandslamový šampión Lendl do marca trénersky viedol Brita Andyho Murrayho, v októbri bol jednou z hviezd bratislavskej exhibície Tennis Classic, nedávno pre vyťaženosť odmietol ponuku krajana Tomáša Berdycha na spoluprácu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies