LeAnn Rimes vydá na jeseň nový album

NETKY.SK • 10 August 2016, 12:12 • 2 min
LeAnn Rimes vydá na jeseň nový album

LOS ANGELES - Americká country speváčka LeAnn Rimes vydá na jeseň nový album. Novinka sa bude nazývať Remnants a na trh sa dostane 28. októbra. Jej v poradí už jedenásta štúdiovka bude prvou nahrávkou, ktorá vznikla v spolupráci s britskou pobočkou labelu RCA.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná rodáčka z Jacksonu v štáte Mississippi sa v rozhovore s agentúrou Reuters v Londýne vyjadrila, že na rozdiel od predchádzajúcej štúdiovky Spitfire (2013), je jej očakávaná novinka spontánnejšia. "Pri mojej poslednej nahrávke sme jednoznačne poznali príbeh, ktorý sme písali pieseň po piesni, a bolo to v okamihu plnom bolesti srdca a chaosu. Tentoraz to bolo úplne inak. Až keď sme dokončili nahrávku, uvideli sme tento úžasný príbeh, ktorý sme napísali a vytvorili. Je to krásna nahrávka, je z duše," vysvetlila interpretka.


Rimes tiež prezradila, že o spätnú väzbu k nahrávke sa postaral jej manžel s jeho deťmi. "Decká sú úžasné. Povedia, keď je to na nič a vyzerá to tak, že sa im to páči, čo je dobre," povedala a dodala, že jej mama počula z novinky len jednu pieseň. "Pri tejto nahrávke držím v tajnosti ako znie. Moja mama počula jednu pieseň, ešte stále nepočula album," skonštatovala.


Margaret LeAnn Rimes Cibrian, známa ako LeAnn Rimes, zbierala skúsenosti so spievaním už od detstva. Prerazila debutovou štúdiovkou Blue (1996). Na konte má hity ako How Do I Live, I Need You, Can't Fight the Moonlight, Life Goes On. Držiteľka dvoch cien Grammy tiež napísala dva romány a dve knihy pre deti.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies