Le Monde zaplatí Realu Madrid odškodné 300-tisíc eur

NETKY.SK • 24 Február 2014, 18:08 • 2 min
Le Monde zaplatí Realu Madrid odškodné 300-tisíc eur

MADRID - Španielsky Najvyšší súd nariadil francúzskemu denníku zaplatiť túto sumu za spájanie "bieleho baletu" s lekárom Eufemianom Fuentesom známym pre dopingovú minulosť.

slovakia

left justify in out

Španielsky Najvyšší súd nariadil francúzskemu denníku Le Monde zaplatiť Realu Madrid odškodné 300 000 eur za spájanie futbalového klubu s lekárom Eufemianom Fuentesom známym pre dopingovú minulosť. Le Monde pre tú istú záležitosť musí 15-tisíc eurami odškodniť aj FC Barcelona.

 

Francúzske periodikum v decembri 2006 napísalo, že jeho redaktori videli Fuentesove poznámky ohľadom prípravných plánov s týmito dvoma španielskymi tímami. Fuentesa predtým uznali vinným z ohrozovania verejného zdravia v cyklistickej kauze Puerto a dostal podmienku. 

 

Le Monde sa odvolalo na Najvyšší súd po tom, ako provinčné súdy vyriekli verdikt v prospech Realu a Barcelony. Katalánci požadovali rovnaké odškodné ako "biely balet", ale dostali menej pre technické nezrovnalosti v obsahu svojej žaloby. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies