Lazio nemá v úmysle vzdať sa Candrevu

NETKY.SK • 22 Júl 2013, 19:01 • 2 min
Lazio nemá v úmysle vzdať sa Candrevu

RÍM - Taliansky futbalový stredopoliar Antonio Candreva by mal napriek medializovanému záujmu viacerých klubov zotrvať v kádri Lazia Rím. Na tlačovej konferencii to povedal prezident rímskeho klubu Claudio Lotito.

slovakia

left justify in out

"Candreva nie je na predaj," cituje portál goal.com Lotitove slová. O 26-ročného záložníka talianskej reprezentácie údajne prejavil interes aj SSC Neapol, v ktorom pôsobí slovenský reprezentant Marek Hamšík. "Neapolčania ma dosiaľ nekontaktovali, ale ak sa o to pokúsia, poviem im, že Candrevu nepustíme," vyhlásil šéf Lazia a dodal: "Lazio je jediný klub, ktorý kupuje hráčov a nepredáva. Chceme byť silnejší. Na prestupovom trhu sme dosiahli všetko, čo sme si predsavzali."

Candreva pomohol v uplynulej sezóne Laziu k zisku Talianskeho pohára, v rámci najvyššej tamojšej ligovej súťaže Serie A obsadili Rimania siedmu priečku. Na júnovom Pohári konfederácií FIFA 2013 v Brazílii vybojoval s "azúrovými" bronz. Candrevova zmluva s Laziom vyprší v júni 2017.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies