Lampardov návrat domov? Chcú ho Crystal Palace aj Brighton

NETKY.SK • 3 Január 2017, 16:50 • 2 min
Lampardov návrat domov? Chcú ho Crystal Palace aj Brighton

LONDÝN- Niekdajší futbalový reprezentant Anglicka Frank Lampard by sa po dvojročnej anabáze v zámorskej MLS mohol znova predstaviť na britských trávnikoch.

slovakia

left justify in out

Dlhoročný hráč FC Chelsea (2001-2014) pred odchodom do Ameriky krátko pôsobil v Manchestri City, od januára 2015 hrával za FC New York City, kde bol istý čas spoluhráčom Slováka Adama Nemca.

 

Britský The Sun vyrukoval so správou, podľa ktorej 38-ročný veterán zvažuje návrat domov. Lampard koncom minulého roka nepredĺžil kontrakt s Newyorčanmi, a tak sa čoraz hlasnejšie špekuluje o tom, že napriek svojmu pokročilému futbalovému veku ako voľný hráč posilní niektorého z účastníkov Premier League.

 

Skloňuje sa záujem klubu Crystal Palace. Vážnym favoritom na získanie Lamparda ja údajne aj líder druhej najvyššej súťaže FC Brighton & Hove Albion.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies