Lajčák ocenil odchádzajúceho španielskeho veľvyslanca Zlatou plaketou

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 13:41 • 2 min
Lajčák ocenil odchádzajúceho španielskeho veľvyslanca Zlatou plaketou

BRATISLAVA - Šéf dimplomacie Miroslav Lajčák (nominant Smeru-SD) dnes počas stretnutia ocenil Zlatou plaketou odchádzajúceho španielskeho veľvyslanca Félixa Valdésa za osobný prínos k rozvoju bilaterálnych vzťahov medzi SR a Španielskym kráľovstvom.

slovakia

left justify in out

"V rozhovore minister vysoko ocenil päťročné pôsobenie veľvyslanca a jeho angažovanosť v rozvoji bilaterálnych vzťahov a to nielen v politickej, ale aj v hospodárskej rovine. Félix Valdés pomohol naštartovať viacero investičných projektov na Slovensku vrátane výstavby a prevádzky úsekov diaľnice, dodávateľských služieb pre automobilový priemysel a ďalších," uviedol odbor.

 

Slovensko spolupracuje so Španielskom aj v oblasti vzdelávania, kultúry a športu, pričom táto spolupráca by mala byť podľa odboru inštitucionalizovaná podpisom programu spolupráce pri najbližšej vhodnej príležitosti.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies