Löw pochválil nováčikov v reprezentačnom kempe Nemecka

NETKY.SK • 27 Máj 2016, 09:53 • 2 min
Löw pochválil nováčikov v reprezentačnom kempe Nemecka

ASCONA - Na nemeckých futbalových reprezentantov čaká v nedeľu v Augsburgu proti Slovákom predposledné medzištátne prípravné stretnutie pred majstrovstvami Európy vo Francúzsku.

slovakia

left justify in out

Tréner Joachim Löw však bude mať v sobotu večer na záverečnom tréningu sústredenia na švajčiarskom brehu jazera Lago Maggiore k dispozícii asi len dvadsiatku hráčov.

 

"Neviem, s kým budem môcť rátať v nedeľu," citovala 56-ročného kouča agentúra dpa. Stopercentne fit nie sú kapitán Bastian Schweinsteiger ani stopér Mats Hummels. Toni Kroos v sobotu za Real Madrid odohrá finále Ligy majstrov.

 

Löwa v období pred kontinentálnym šampionátom tešia výkony nováčikov v kempe národného tímu. "Prvé pocity z nich sú dobré," povedal tréner úradujúcich majstrov sveta na margo Joshuu Kimmicha (Bayern Mníchov), Juliana Weigla (Borussia Dortmund) a Juliana Brandta (Bayer Leverkusen). Leroy Sane zo Schalke 04 Gelsenkirchen debutoval v novembri 2015. "Máme šancu ukázať sa," uviedol Kimmich.

 

Medzi žrde by sa proti Slovákom mohol postaviť brankár Leverkusenu Bernd Leno, vďaka čomu by si oddýchol Manuel Neuer. Kouč brankárov Andreas Köpke nešpecifikoval, či bude na EURO 2016 jednotkou Neuer alebo Marc-Andre ter Stegen z FC Barcelona.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies