Kyrgios: V tridsiatke už budem na športovom dôchodku

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 13:02 • 2 min
Kyrgios: V tridsiatke už budem na športovom dôchodku

PARÍŽ - Austrálsky tenista Nick Kyrgios si nevie predstaviť svoje pôsobenie na okruhu ATP aj po dovŕšení tridsiatky. Tvrdí, že v tom čase už bude na športovom dôchodku.

slovakia

left justify in out

"Nechcem byť tenisovým penzistom. Neviem, ako dlho potrvá moja aktívna kariéra, no nedajbože, aby som ako tridsiatnik ešte ponevieral po kurtoch. V živote sú lepšie veci a iné výzvy," povedal v rozhovore pre britské periodikum Sunday Times 20-ročný Austrálčan, ktorý má slabosť pre zámorskú basketbalovú NBA.

 

Kyrgios patrí k najväčším talentom na ATP Tour, jeho problémom však často býva koncentrácia na zápasy.

 

"Navštívil som viacerých športových psychológov. Snažili sa ma oblbnúť a namotivovať, no k ničomu to neviedlo. Nedokázal som byť koncentrovaný dva týždne v kuse, preto som sa rozhodol, že už radšej nebudem vyhľadávať ich pomoc," dodal po postupe do 2. kola grandslamového turnaja Roland Garros v Paríži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies