Kvalitné dopravné služby šité na mieru pre vás!

NETKY.SK • 6 Január 2015, 21:40 • 2 min
Kvalitné dopravné služby šité na mieru pre vás!

Firma KUHO MK vznikla vo februári 2011, ako mladšia „dcéra“ už dlhoročne fungujúcej firmy Kuho – mix.

slovakia

left justify in out

Syn jedného z majiteľov si splnil svoj sen a pokračoval v tom, čo ho otec naučil. Úspešne doštudoval na Žilinskej univerzite v odbore dopravy a kúpil si svoj prvý kamión. Potom sa už iba snažil uplatniť svoje vedomosti a skúsenosti na trhu dopravcov.

 

Keďže sa trh stále mení, aj my sa snažíme byť flexibilní a ponúkať kvalitné dopravné služby. Našim cieľom je uspokojiť potreby našich zákazníkov, aby si oni mohli povedať „aj na budúce dáme ten tovar odviesť spoločnosti KUHO-MK“.  Spokojnosť zákazníkov sa snažíme dosiahnuť vďaka kvalitnému vozovému parku a skúseným vodičom.

 

Náš vozový park sa rozrastá postupne. Na začiatku to bolo jedno Volvo s plachtovým návesom typu MEGA, dnes ich máme deväť a ešte by sme ich chceli zopár viac. Všetky naše autá nesú značku Volvo, sú vybavené monitorovacím systémom a spadajú do emisnej triedy EURO 5 a EEV.

 

Spokojnosť našich zákazníkov nám pomáhajú dosiahnuť naši zamestnanci. V našom tíme máme kvalifikovaných vodičov s dlhoročnými skúsenosťami. Každý náš vodič je držiteľom kvalifikovanej karty vodiča platnej v celej Európe a niektorí z nich absolvovali aj školenie ADR. Sústreďujeme sa najmä na prepravy do západnej Európy ako napr. ES, PT, IT, DE, DK, BE, GB, AT.

 

Telefónny kontakt 0903 554 520, 0903 802 411.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies