Kuciak sa možno vráti do Poľska, záujem má Pogoň Štetín

NETKY.SK • 4 November 2016, 11:42 • 2 min
Kuciak sa možno vráti do Poľska, záujem má Pogoň Štetín

ŠTETÍN - Niekdajší brankár slovenskej futbalovej reprezentácie Dušan Kuciak by počas zimného prestupového obdobia mohol zamieriť z anglického klubu Hull City späť do poľskej Ekstraklasy.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný Žilinčan prestúpil do tímu účastníka Premier League v januári tohto roka z Legie Varšava, doteraz sa však v konkurencii Škóta Davida Marshalla a Švajčiara Eldina Jakupoviča nepresadil, odchytal jediný duel.


Kuciak pred niekoľkými týždňami verejne vyslovil svoju nespokojnosť s touto situáciou. Riešením by mohol byť gólmanov návrat do najvyššej poľskej súťaže, kde si počas angažmánu v Legii (2011-2016) urobil výborné meno. Záujem už údajne prejavil Pogoň Štetín, momentálne 5. tím ligovej tabuľky.


"Nevieme, v akom štádiu sú rokovania, ale vieme, že už došlo ku kontaktu medzi klubom a zástupcami hráča. Musíme si však uvedomiť, že od tohto momentu až po sfinalizovanie transferu je ešte stále veľmi dlhá cesta," uviedol portál pogonsportnet.pl.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies