Kriminálny úrad finančnej správy na kontrole v HK Poprad!

NETKY.SK • 18 September 2017, 14:46 • 2 min
Kriminálny úrad finančnej správy na kontrole v HK Poprad!

POPRAD - V priestoroch účastníka najvyššej slovenskej hokejovej súťaže HK Poprad s. r. o. bola v pondelok vykonaná kontrola Kriminálneho úradu finančnej správy. Podľa informácií z oficiálnej stránky hkpoprad.sk to nie je dôvod na obavy.

slovakia

left justify in out

Kriminálny úrad finančnej správy uskutočnil v HK Poprad kontrolu predchádzajúcich období. "Začiatkom roka 2016 sme prebrali zodpovednosť za hokej v Poprade. Tušili sme, že v minulých obdobiach nemuselo byť všetko v poriadku. S tým sme do hokeja vstúpili. Pravdepodobné problémy z rokov 2011 - 2015, ktoré sú predmetom kontroly, sú následkom nekompetentnej práce minulého vedenia klubu prípadne aj nedostatočnej kontroly predchádzajúceho vedenia mesta," ozrejmil konateľ spoločnosti Neklan Herold.

Zároveň verejnosť uistil, že na chod klubu nemá táto kontrola žiadny dopad. "Týka sa len minulých období a nijako to neovplyvní fungovanie mužstva. Nemáme sa čoho báť, pretože od 1. januára 2016 je naša práca transparentná a v poriadku. Za predchádzajúce obdobia nemôžeme niesť žiadnu zodpovednosť, keďže spočíva na bývalom vedení klubu a mesta," dodal Herold.

Poprad je aktuálne na treťom mieste v tabuľke Tipsport ligy, keď nazbieral 8 bodov za dve víťazstva v riadnom hracom čase a jedno v predĺžení.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies