Kresťanský One Way Fest sa uskutoční 9. až 11. júna v Bratislave. Jeho bohatý program zahŕňa koncerty, diskusie i aktivity pre deti

NETKY.SK • 9 Máj 2023, 14:45 • 2 min
Kresťanský One Way Fest sa uskutoční 9. až 11. júna v Bratislave. Jeho bohatý program zahŕňa koncerty, diskusie i aktivity pre deti

BRATISLAVA - Na Tyršovom nábreží v Bratislave sa 9. až 11. júna uskutoční kresťanský OneWayFest. Bude spájať prednášky a diskusie na rôzne aktuálne témy s vystúpeniami domácich aj zahraničných kapiel.

slovakia

left justify in out

Slnko, hudba, dobré jedlo, super ľudia či relax pod stromami. Taký bol minuloročný kresťanský festival One Way Fest, ktorý je tento rok naplánovaný od 9. júna až do 11. júna. Prinesie teda trojdňový celovíkendový program na začiatku leta pre rodiny s deťmi, teenegerov ale aj náhodných okoloidúcich.

 

Festival vznikol s myšlienkou ukázať verejnosti, že život s kresťanskými hodnotami je naplnený zmysluplnými aktivitami, dobrou hudbou a šírením posolstiev, ktoré prinášajú do života každého človeka pokoj a stabilitu. V roku 2020 sledovalo v Nitre začiatky festivalu 1.000 mladých ľudí. Hudba a aktivity festivalu sa preniesli v roku 2021 cez stredné Slovensko (Banská Bystrica 2.000 návštevníkov) a Prahu aj do Bratislavy. Premiéru v Bratislave v roku 2022 navštívilo viac ako 3.500 ľudí rôznej vekovej štruktúry, prevažne však mladých rodím s deťmi.

 

img

Koncerty počas minulého ročníka festivalu One Way Fest.

 

Aftermovie z minulého ročníka festivalu One Way Fest

 

Program festivalu je rozdelený do 3 línií, ktoré poskytujú priestor pre rôznu vekovú štruktúru. Návštevník sa dostane ku kvalitnej multižánrovej gospelovej hudbe, môže sa zapojiť do prednášok a jeho najmladší návštevníci si vyplnia čas s aktivitami a ľuďmi, ktorí sú presvedčení, že deti a mládež sú budúcnosť nás všetkých.

 

Prvá línie je One Way Kids, určená pre rodiny s malými deťmi. Pre deti sú na celý víkend dostupné aktivity, pri ktorých sa zabavia, ale aj niečo nové naučia. Pripravené sú tvorivé dielne, súťaže, náučné programy, šitie, zábavy formou escape room, maľovania na tvár, skákacieho hradu a mnoho iného. Pre bábätká sú k dispozícii hračky a zázemie pre kojace matky, krytý stan s herničkou, prebaľovacie pulty. Pre väčšie deti sú dostupné kreatívne hry. Pre rodičov sú určené prednášky na témy súvisiace s výchovou detí, manželstvom, vedením rodiny, výchovou detí v období vzdoru či sebahodnoty detí. Ide o veľmi praktické a dôležité témy, nie len pre kresťanské rodiny. Tento rok v rámci One Way Kid vystúpia divadlo Agapé, Mary Bartalos, Anka Hvizdáková a M&P Minárikovci.

 

img

Skákacie hrady, ako aj mnohé iné aktivity pre deti budú súčasťou aj tohto ročníka One Way Festu.

 

Časť One Way Talk je venovaná prednáškam na rôzne aktuálne témy. Menovite to je vplyv sociálnych médií, depresia, strata zmyslu života, vyhorenie, prežitie nastávajúcej generácie v hodnotovo diverznom prostredí, cesta z drogovej závislosti a iné, vždy aktuálne témy. Cieľom je cez odborné prednášky, diskusie a príbehy odovzdať pohľady, skúsenosti, vedomosti od iných osobností – či už skúsených, vzdelaných alebo známych. V rámci One Way Talku vystúpia Lady Zika, Erik Čikoš, Andy Stech, Rado Hruška a iní.

 

One Way Fest je vyvrcholením podujatia a prináša moderných kresťanských umelcov nielen zo Slovenska ale aj zahraničia, rôznorodých hudobných žánrov od rocku, popu, hip-hopu, ktoré hýbu svetom nie len u mladých ale aj vo svete dospelých. Kapely zaujmú svojou kvalitou ako aj obsahom svojej tvorby. Súčasťou tejto poslednej línie budú vystúpenia October Light (z Chorvátska), Noemiracles (Česko), Isaac Records, James Evans Band, Soyer Rockstanders, Vierka Berkyová, Tarzus, Geboorah, Frendi, Rejoice

 

img

oficiálny plagát festivalu

 

Na festivale, samozrejme, nechýba ani občerstvenie zdravej stravy, či už pre dospelých alebo pre deti. Časť areálu je určená pre záujemcov o dobré jedlo, občerstvenie, poskytuje priestor na prezentáciu kvalitných produktov pre návštevníkov festivalu. Strava na podujatí je rôznorodá a zameraná nie len na mladých a dospelých, ale aj na deti v najmenšom veku. Na dolnej fotografii nájdete mapu areálu festivalu, ktorý sa uskutoční na Tyršovom nábreží v Bratislave.

 

img

mapa areálu One Way Festu




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies