Andreja Babiša trafili vajíčkom do hlavy! Zasahovali ťažkoodenci

NETKY.SK • 7 August 2021, 17:57 • 2 min
Andreja Babiša trafili vajíčkom do hlavy! Zasahovali ťažkoodenci

Predvolebný míting šéfa hnutia ANO Andreja Babiša v Průhoniciach sa trochu zvrtol! Premiérovi niekto hodil do hlavy vajíčko. Na mieste zasahovali ťažkoodenci.

slovakia

left justify in out

Polícia musela zakročiť proti niekoľkým ľuďom, pravdepodobne odporcom premiéra Babiša. Babiš dnes, v obci kde žije, podpisoval svoju knihu a pozval ľudí na zmrzlinu. 

 

img

 

"Z ničoho nič som počul krik vajíčkar, vajíčkar," opísal situáciu fotograf Blesku Robert Klejch. "Po námestí zrazu bežal muž, neviem, či hodil niekam vajíčko. Zrazu sa za ním rozbehli policajti a stiahli ho k zemi." 

 

"Bol tu Blok Voľný a trafili ma vajíčkom do hlavy," povedal pre Blesk Babiš. "Údajne Blok Voľný, odporcovia očkovania, ma trafili vajíčkom do hlavy, 12-ročné dievča  trafili tiež, jednu pani vyfackali za to, že čakala na podpis knižky." 

 

img

 

Situácia sa začala ďalej vyostrovať, keď policajti chceli muža naložiť do auta. "Ľudia sa zastávali zadržaného, obkľúčili policajné auto a pokrikovali na policajtov:" Pustite ho, pustite ho," dodal fotograf Blesku. Podobne sa vyvíjala situácia, keď ťažkoodenci chceli naložiť do auta ďalšieho zadržaného muža. Polícia zadržala dve osoby a potvrdila zranenie jedného zo zasahujúcich policajtov.

 

Prečítajte si: Česko ponúka výhodnú odmenu za očkovanie!

 

V obci skupina ľudí nastriekala na chodník námestia kríže, ktoré mali premiérovi pripomenúť tridsať tisíc obetí koronavírusu v Českej republike. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona