FOTO Krásna zápasníčka MMA musí bojovať v ťažšej kategórii kvôli svojim prednostiam

NETKY.SK • 11 Október 2015, 17:45 • 2 min
FOTO Krásna zápasníčka MMA musí bojovať v ťažšej kategórii kvôli svojim prednostiam

NEW YORK – Zápasníčka MMA Brye Anne Russillo bola nútená bojovať v ťažšej váhovej kategórii kvôli veľmi bizarnému dôvodu – veľkosti jej predností.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročná kráska pracuje na polovičný úväzok ako cukrárka a uplynulý víkend sa predstavila na Aggresive Combat Championships v New Yorku. Pritom ju objavili len nedávno, počas hodiny kickbox kardia.

Amatérska bojovníčka má za sebou už tri zápasy, avšak s tým posledným boli problémi. Jej súperka Paige Lian zápasí vo váhovej kategórii do 66 kilogramov, avšak Russillo sa do tejto kategórie nevedela dostať kvôli jej mohutnému poprsiu, ktoré samotné váži viac ako päť kíl.

 

"Nemôžem si odrezať svoje prsia a odložiť ich bokom. Váži atakmer 5,5 kilogramu," vysvetlila Russillo. Napokon sa so súperkou dohodli na váhovej kategórii do 68 kilogramov.

Russillo má jedno dieťa a okrem cukrárky robí aj v jednom nočnom klube. Šéfovia ju varovali, že ju vyhodia, ak do roboty príde s monoklami. Nádhernú zápasníčku to však nezaujíma. "Je úplne jedno v akom veku človek natrafí na svoj koníček. Ak vám to spôsobuje radosť, tak to treba robiť," vysvetľuje Russillo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies