Kradol v neobývanom dome, prekvapil ho sused-policajt

NETKY.SK • 29 December 2014, 12:00 • 2 min
Kradol v neobývanom dome, prekvapil ho sused-policajt

BRATISLAVA/KOŠICE - Kradol v neobývanom dome v Čakanovciach v okrese Košice-okolie, no mal smolu, v susednom dome býva policajt, ktorý sa práve vrátil zo služby. Prichytenému zlodejovi sa nepodarilo presvedčiť ho, že sa s plnou igelitkou vybral na hríby.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný policajt práve zaparkoval na dvore, keď začul, ako sa neďaleko rozbilo sklo. Na pozemku susedného domu zbadal muža s igelitkou a na jeho prekvapenie to bol jeden z miestnych, ktorý má kriminálnu minulosť. Policajt muža so zakrvavenou rukou, ktorú si vraj doma porezal, zadržal do príchodu kolegov. Tí skontrolovali okolie a zistili, že zlodej sa do domu vlámal cez okno. V igelitke si odniesol medené káble, hadicu zo sprchy, kľučky z dverí a okien, či kovovú škatuľku. Štyridsaťjedenročný muž už čelí obvineniam z krádeže, skončil v policajnej cele a v prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročný pobyt za mrežami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies