Kotleba tvrdí, že v správe týkajúcej sa Lučanského smrti je niekoľko faktov úplne prekrútených, či klamlivých

NETKY.SK • 11 Apríl 2021, 16:03 • 2 min
Kotleba tvrdí, že v správe týkajúcej sa Lučanského smrti je niekoľko faktov úplne prekrútených, či klamlivých

9. apríla hlasovaním o záverečnej správe skončila činnosť komisie ministerky spravodlivosti na prešetrenie úmrtia generála Lučanského.

slovakia

left justify in out

"K prvej verzii záverečnej správy som dal niekoľko závažných pripomienok," tvrdí Marián Kotleba na sociálnej sieti s tým, že niektoré z nich komisia neakceptovala a nepridala do finálnej verzie.

 

Tiež tvrdí, že v spŕave bolo  niekoľko faktov úplne prekrútených a to až do takej miery, že sa dpodľa neho dajú označiť za klamlivé. "Z faktov, ktoré sme zistili a s ktorými sme sa oboznámili, som nezískal jednoznačné presvedčenie o tom, že gen. Lučanský vo väzbe spáchal samovraždu," uvádza Kotleba.

 

"Preto som hlasoval PROTI záverečnej správe, ktorá úmrtie gen. Lučanského za samovraždu označila s úplnou istotou," dodal na záver. 

 

Prípad Lučanský: V piatok 9. apríla hlasovaním o záverečnej správe skončila činnosť komisie ministerky...

Uverejnil používateľ Marian Kotleba Sobota 10. apríla 2021

 

Milan Lučanský sa nachádzal vo väzbe od začiatku decembra 2020 pre údajné prijatie úplatku vo výške 510 000 eur. Po jeho prvom prevoze do nemocnice začali vznikať konšpiračné teórie o tom, že ho napadla skupina dozorcov. Tieto tvrdenia sa však nepotvrdili. 29. decembra 2020 nakoniec Milan Lučanský spáchal samovraždu obesením.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies